Diensten voor artsen

we bemiddelen in banen voor artsen en medisch specialisten in zowel de klinische als de niet-klinische sector. We beschikken over een groot landelijk netwerk, dat bestaat uit organisaties.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Een reguliere functie, vast of tijdelijk met een uitzicht op vast.
  • Net afgestuurde artsen of artsen die een overstap willen maken naar een ander vakgebied of een andere organisatie.

we leggen als intermediair voor artsen de eerste contacten met de organisatie en begeleidt u verder in de gehele procedure. U kunt ook tijdelijk in dienstverband werken via detachering of uitzending. Er kunnen diverse redenen zijn om tijdelijk voor een organisatie te werken.

Zo kan het zijn dat u in afwachting bent voor een opleidingsplaats. U bent bijvoorbeeld net afgestudeerd en wilt ervaring opdoen in verschillende vakgebieden. In dergelijke gevallen kunt u op uitzendbasis gaan werken voor een organisatie.

U werkt dan voor een bepaalde periode voor een organisatie zonder daadwerkelijk in dienst te treden. In de meeste gevallen betreft dit een periode korter dan 6 maanden.

U kukomt in dienst en wordt voor een vooraf afgesproken periode uitgezonden naar een organisatie. De loonbetaling en de afdracht van premies en belastingen nemen wij op ons.

Het kan ook zijn dat u zelfstandig ondernemer bent en als freelancer aan de slag wilt. Indien u als ZZP’er (zelfstandige zonder personeel) reeds werkzaam bent of wilt gaan werken, dan  begeleiden we u in het vinden van een interessante opdrachten of werkzaamheden.

Als freelance arts werkt u per opdracht op basis van een overeenkomst, die met ons is afgesloten. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over deze periode, de organisatie en het uurtarief. Hierbij dient u zelf voor de afdracht van relevante premies en belastingen te zorgen.