Diensten

Diensten voor kandidaten

The Match Factory Onderwijs, Zorg en Overheid is gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling voor vaste en tijdelijke functies op het gebied van toezicht, bestuur, management en beleid in de drie sectoren.

Wij beschikken over een groot landelijk netwerk en kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn.

Functies in dienstverband

Als u op zoek bent naar een reguliere functie (vast of tijdelijk met uitzicht op vast), dan kunnen wij u in contact brengen met interessante organisaties voor u. The Match Factory legt als intermediair de eerste contacten met de organisatie en begeleidt u verder in de gehele procedure.

Detachering/uitzending

U werkt voor een bepaalde periode voor een organisatie zonder er ook daadwerkelijk in dienst te treden. In de meeste gevallen betreft het een periode van 6 maanden. U komt in dienst bij The Match Factory en wordt voor een vooraf afgesproken periode uitgezonden naar de organisatie. De loonbetaling en de afdracht van premies en belastingen wordt gedaan door The Match Factory.

Zelfstandig ondernemerschap/freelance

Bent u als ZZP’er werkzaam of wilt u gaan als zelfstandig ondernemer gaan werken, dan kunnen wij u begeleiden in het vinden van voor u interessante opdrachten of werkzaamheden. Als freelancer werkt u per opdracht op basis van een door The Match Factory afgesloten overeenkomst tot het verrichten van diensten. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over deze periode, de organisatie en het uurtarief. Hierbij dient u zelf zorg te dragen voor de afdracht van relevante premies en belastingen.