Personeelsdiensten

VERVANGINGEN

Bij The School Factory kunt u terecht voor vervanging van onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel vanaf één dag tot langere periodes. Dat doen wij met de diensten payroll, uitzenden en detacheren. Met ons unieke onderwijsconcept zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen in vervanging. Met de service van ons team en de meest innovatieve ontwikkelingen, kunt u met onze app 24/7 in de week vervangend personeel bij ons inlenen.

Talentontwikkeling

Bij The School factorykunt u terecht voor DE invulling van uw vacatures en uw mobiliteit- en flexpool.

Eazymatch Vervangingssysteem

Eazymatch is een online platform dat op maat wordt ontwikkeld voor schoolbesturen en samenwerkingsverbanden. Met Eazymatch kan uw eigen flexibele schil volledig gemonitord worden en efficiënt worden ingezet. Dit door de meest innovatieve ontwikkelingen met het gebruik van apps, waardoor het voor de eindgebruikers erg laagdrempelig en gebruiksvriendelijk is. Eazymatch is volledig WWZ proof met monitoring en signaleringen, heeft diverse koppelingen met salarisadministratiesystemen en daarnaast kan er een koppeling gerealiseerd worden naar The School Factory pool. Scholen kunnen hier personeel van inlenen, zodra er niet uit de eigen invalpool geput kan worden.

The School Factory Academy

The School Factory heeft een eigen Academy opgezet. Opleiden is het werk waarvoor onze professionals worden ingezet, daarom is het voor The School Factory een logische stap om een eigen opleidingscentrum te exploiteren.  Eigen en externe docenten leiden wij zelfstandig op en ondersteunen wij om te professionaliseren in het onderwijs. Binnen dit opleidingscentrum kunnen allerlei opleidingen c.q. cursussen gevolgd worden van 21st Century Skills, gedragsproblematieken tot competenties ontwikkelen om les te kunnen geven binnen het Speciaal Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en MBO.  Alle opleidingen/cursussen worden verzorgd door The School Factory Academy.