Outplacement

Outplacement van werk naar werk, vaak een uitkomst!

Outplacement

Niets is vervelender dan gedwongen afscheid te moeten nemen van een medewerker. Soms is afscheid nemen echter juist de oplossing voor een probleem. Of het nu gaat om de gevolgen van een reorganisatie of van een (dreigend) conflict met uw werknemer, in beide gevallen biedt een traject van werk naar werk uitkomst.

…weer als een vis in het water in je nieuwe baan. Dat is waar de Carrousel om draait…

Maatwerk

Individueel of een in combinatie met trainingen in kleine groepjes: de Outplacement-carrousel.

Individuele begeleiding en persoonlijke coaching gedurende het gehele traject. Een traject met een hoge intensiteit waarin ruimte is voor uitgebreide oriëntatie op de eigen competenties en de arbeidsmarkt, die vanaf dag 1 in het traject ook intensief benaderd wordt.

>De Outplacement-Carrousel

Een methodiek die de voordelen van het trainen in kleine groepen combineert met de kracht van individuele coaching en de doelgerichtheid van e-coaching. Van een competentie-onderzoek en netwerkvaardigheden tot jobhunt. Uiteraard staan ook hier deelnemer en arbeidsmarkt centraal. De Outplacement-carrousel biedt 6 tot 9 maanden intensieve begeleiding en heeft daarmee de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Aanvullend: het Outplacement-assessment

Het outplacementtraject kan worden aangevuld met een assessment. Dit assessment levert betrouwbare informatie met betrekking de competenties, het niveau, de werkstijlen en loopbaanmogelijkheden van de medewerker. Door de grote hoeveelheid informatie die we bij de start van het traject beschikbaar hebben, hoeft er minder tijd besteed te worden aan de oriëntatiefase en kan veel sneller gestart worden met het solliciteren en netwerken.

Rapportage Online = altijd op de hoogte!

Welk traject u ook kiest, u ontvangt tussentijds schriftelijke voortgangsrapportages. Daarnaast blijft u continu op de hoogte van de stand van zaken binnen het traject door middel van ‘Rapportage Online’. Bij aanvang van het traject ontvangt u van ons een inlogcode waarmee u de vorderingen gedurende het traject op ieder moment dat het u schikt kunt volgen.

DE FEITEN

  • Maximale flexibiliteit, zowel inhoudelijk als in trajectduur.
  • Korte lijnen: met Rapportage Online 24 uur per dag inzicht in het trajectverloop.
  • Landelijke dekking, maar bekend met de regionale arbeidsmarkt.
  • Overzicht en effectiviteit door onze online werkomgeving.
  • Commitment: we hebben laten zien dat we een stap extra zetten in de ondersteuning, begeleiding en training van werkgevers en werknemers.

Bent u geïnteresseerd in een gedegen outplacementtraject? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer informatie? Mail of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.