Talentvolle Arbeids- en Organisatiepsychologen

Organisatie

We werken voor opdrachtgevers in de overheidssector, het onderwijs en de zorg. Dat doen we met hoogopgeleide adviseurs uit tal van disciplines: psychologen, maar ook juristen, organisatieadviseurs, trainers, recruiters, specialisten op het gebied van beloning, et cetera.
Met z’n allen beschikken we over een schat aan kennis en ervaring .

We mogen ons met recht een toonaangevend adviesbureau noemen. De vraag naar selectie- potentieel-, en ontwikkelassessments is de afgelopen periode fors gestegen. Ons team van psychologen is ambitieus en wil verder groeien.

De adviesgroep Psychologie en Assessments

Organisaties in het publieke domein staan voor uitdagingen en verandervraagstukken.

Onze psychologen worden door diverse opdrachtgevers in het publieke domein ingeschakeld bij vragen over mobiliteit, talent-, team-, organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Voor private opdrachtgevers werken we vanuit ons label The Assessment Factory. Ons team zet zich in voor de ontwikkeling van organisaties en de ontwikkeling van individuen.

Voor alle selectie-, mobiliteit-, en potentieel vraagstukken hebben we een passend, praktisch en gedegen advies en antwoord. We zorgen er samen met onze opdrachtgevers voor dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Het team Psychologie en Assessments bestaat uit vaste adviseurs en ondersteuners (testassistenten, planners en projectmedewerkers). Verder werken we samen met een flexibele schil freelancers die hun sporen in het vak ruimschoots hebben verdiend. Het team kent een diversiteit aan specialismen. Dit maakt de samenwerking met elkaar waardevol en houdt ieder teamlid scherp ten aanzien van het leveren van kwalitatief en goede dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Wij volgen actief de ontwikkelingen in ons vakgebied en zijn altijd bezig met vernieuwing en verbetering. Daarnaast streven we naar meer diversiteit in het personeelsbestand.