Interim-management: kwaliteit en continuïteit

De multidisciplinaire aanpak die ons bureau kenmerkt, biedt onze opdrachtgevers duidelijke synergievoordelen. Bij The School Factory werken specialisten uit tal van vakgebieden nauw met elkaar samen om tot de beste oplossingen te komen. En van deze multidisciplinaire aanpak profiteert u ook als u een interim-manager van The School Factory inhuurt.
Naast elke interimmer staat een schaduwmanager die vanuit zijn of haar expertise inhoudelijk bij de opdracht betrokken is. Die schaduwmanager is voor de interimmer niet alleen een sparringpartner, maar ook de toegangspoort tot alle kennis en expertise. Deze aanpak waarborgt kwaliteit en continuïteit.

Onze werkwijze en uw resultaat

Zodra we het profiel en de doelstelling scherp hebben, starten we met zoeken. Daarbij maken we dankbaar gebruik van ons ‘warme netwerk’ van ZZP’ers. Stuk voor stuk ervaren en kundige professionals die we goed kennen en vaak spreken. Mensen die bewust ervoor hebben gekozen om zich aan The School Factory te verbinden, omdat ze geloven in onze werkwijze en onze visie.
Veelal kunnen we binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voorstellen.
Zorgvuldigheid is het kernwoord in onze aanpak. En dat begint al bij uw vraag. Natuurlijk is uw wens leidend, dat spreekt voor zich, maar door vragen te stellen bij uw vraag, komen we tot betere oplossingen. Samen vinden we de kortste route naar het beste resultaat.